Právě přihlášení
Zde se zobrazují online uživatelé.

Doporučení na první rande

Doporučení na první rande

(20.08.2018)

Seznamka ti přináší několik rad k prvnímu rande.

1. Úsměv je základ ( seznamka radí )

Úsměv je skvělý způsob, jak odlehčit napětí na prvním rande. Oba jste docela nervózní, když se ale přestaneš dívat kde co lítá a raději se hned na začátku schůzky na svého společníka podíváš a usměješ, uvolníš tak atmosféru a oba se budete cítit lépe.

2. Bez schůzky to nejde ( seznamka doporučuje )

Určitě jsi ráda, že jste se domluvili a dali si schůzku. Neboj se tedy a dej mu najevo, že ho ráda vidíš. Klidně mu to řekni, že jsi ráda, že jste se domluvili. Uvidíš, jak na něj skvěle zapůsobíš. Navíc se také on začne cítit lépe a bude k tobě přímější.

3. Chovej se slušně, ale přirozeně

Kluci prostě milují slušné a hodné holky. I když to občas vidíš jinak, tedy že se holka před svým klukem klidně chová neslušně a třeba mluví sprostě, věř, že to muže naopak odpuzuje. Vyhýbej se tedy vulgárním slovům, při jídle dbej na etiketu a dej tak najevo, že jsi slušná a milá dívka.

4. Téma o kterém raději nemluvit

Především se vyhni tématům spojených s tvým bývalým. To se na prvním rande nedělá, že bys začala vyprávět, co jsi zažila s ex, nebo jaký byl. Stejně tak se ho neptej na jeho bývalou přítelkyni. Nemluv ani o tom, co vy dva spolu budete kdy podnikat. Ještě spolu nechodíte, tak ať se nelekne.

5. Komplimentem nic nezkazíš, ale vše s mírou

Nešetři komplimenty. Stejně jako ženy, i muži je rádi slyší. Pochval mu tedy, co má na sobě, řekni, jak má dobrý vkus, že vybral skvělou restauraci, nebo že se ti líbí, jaké má koníčky. Kluci jsou egoisti, takže pochvalami ho dostaneš! Samozřejmě nic se nemá přehánět a hlavně si nevymýšlej, to by mohlo být poznat.

6. Buď pozitivně naladěna

Nemusíš ho jen celou dobu chválit, buď ale i v jiných částech rozhovoru pozitivní. Budeš tak působit mnohem sympatičtěji. Takže nenadávej na nepohodlnou židli, nebo na velké vedro, raději pochval prostředí nebo povídej něco hezkého.

7. Najděte společné téma

Když narazíš na nějaké vaše společné zájmy, nebo něco, co se vám oběma líbí nebo naopak nelíbí, chytni se toho. Když takové téma více rozvinete, vaše diskuze tak bude živější. Navíc působí velmi dobře, když uvidí, že máte něco společného.

8. Zkus nenápadné dotyky

Nemyslím teď dotyky sexuální, ale jen přátelské, letmé. Je to známý trik, který skvěle funguje! Například, když on řekne něco vtipného, zasměješ se a položíš mu při tom nenápadně ruku na rameno nebo ruku. Tohle vážně zabírá! Musí to být ale zcela nenápadné a jen jakoby náhodou.

9. Dívej se na něj

Možná to nebude úplně jednoduché, dívat se do očí klukovi, se kterým máš první rande, bude se ale pak s tebou cítit mnohem lépe. Když ti tedy bude něco vyprávět, sleduj ho očima, občas přikývni, reaguj. Nekoukej se kolem sebe a nečti si stále jídelní lístek.

10. Hlídej si své tělo

Nezapomeň, že tvůj společník sedí blízko u tebe. Seď tedy rovně, ať působíš lépe. Neklepej nohama, nepoťukávej prsty na stole a nekřiž ruce na prsou, to vypadá odmítavě.

11. Rozhoduj se

Tohle určitě znáš, zeptá se tě, kam teď půjdete a ty budeš jen krčit rameny a říkat, že je ti to jedno. To je ale velmi nepříjemná situace. Raději navrhni klidně několik návrhů, ať je pak na něm, co vybere. Ale hlavně mluv a neříkej, že je ti to jedno.

12. Neboj se ticha

Jistě se bojíš, že když jeden z vás přestane mluvit, nastane takové to trapné ticho. To ale nemusí být nic špatného. To se normálně stává, i když jsi třeba s kamarády, že chvíli mlčíte, proč by se to nemělo stát na rande? Přejdi to s klidem. Usměj se na něj a třeba se pust do jídla, nebo rozhlédni kolem. Za chvíli tebe nebo jeho napadne jistě vhodné téma na další diskuzi.

13. Připrav mu hezké rozloučení

Buď také na konci vaší schůzky milá a upřímná. Slož svému společníkovi znovu kompliment, jak to byl hezký večer, nebo že si to ráda zopakuješ. Popřej mu hezký zbytek večera, nebo ať se mu podaří něco, o čem vyprávěl. Tak pozná, že máš o něj zájem. Když se s ním hezky rozloučíš, bude pak na tebe myslet celou cestu domů. A nejen to, bude tě mít v hlavě až do další schůzky.