Právě přihlášení
Zde se zobrazují online uživatelé.

Dá se vůbec najít chlap prostřednictvím internetu?

Dá se vůbec najít chlap prostřednictvím internetu?

(22.07.2016)

Já a Seznamka:

Tak chlapů můžete mít plný počítač, ale jestli se mezi nimi najde ten ucházející, toť otázka. Rozhodla jsem se to vyzkoušet. Vyzkoušela jsem hned několik způsobů: diskuzní portál, chatovací portál, seznamku a badoo. Byla jsem totiž zvědavá, jak to v tom dnešním světě chodí. Vytvořila jsem si tedy profily, kde jsem buď o sobě něco řekla anebo taky neřekla. Jeden profil byl vytvořený i jako post vdaná, dvě děti a hledám jen kamarádku na pokec.

Hledá se pan božský:

Existuje vůbec? Žena na internetu, co se týče povšimnutí muži, to má v tomto ohledu celkem jednoduché. Zaplavené jsem měla totiž všechny profily. Kupodivu však nejvíce ten, který hlásal, že o chlapa vlastně vůbec nestojím. Jenomže, to ještě neznamená, že se mezi tou záplavou mužů najde i pan Božský…

Super děs:

Neříkám, že se na internetu nedá nalézt muž snů, ale je to hledání jehly v kupce sena. Musíte být tedy hodně trpěliví. Hledání partnera na internetu je však také pěkný risk. Nikdy totiž nevíte, kdo se na druhé straně ukrývá a čí dotyčná fotka je. Není nad nepříjemné překvapení, když vám pak na rande dorazí patnáctiletý puberťák. Tato varianta je ale ještě jednou z lepších, protože v poslední době se objevují i mnohem horší momenty. Některé takovéto seznámení tak pro vás může být i posledním, takže opatrnosti není nikdy dost.

Jak to nakonec dopadlo?

Musím se přiznat, že asi nejsem pro internetové seznamování rozená. Nemám na to tu trpělivost a neustálé blikání badoo mne doslova přivádělo k šílenství. Nebavilo mne neustále se přehrabovat v zahlceném emailu plného nabídek. Byly to bohužel zprávy plné klišé, chlípností a stupidit od chlapů, kteří se neuměli vyfotit, fotili se neupravení, v hospodě, s dětmi anebo při trendovém sportovním vyžití (mám dojem, že frčí cyklistika, turistika a lyže). Možná nebyli zlí, ale nebyli nápadití a rozhodně se neuměli prodat.

Po týdnu jsem to vzdala a všechny profily smazala až na seznamku www.stoprocentni.cz. Tady jsem sice nenašla lásku, ale alespoň pár online kamarádů se kterými si čas od času píši. A kdo ví, třeba i na mě se tu usměje štěstí.