Právě přihlášení
Zde se zobrazují online uživatelé.

Nedaří se mi seznámit, dělám někde chybu...?

Nedaří se mi seznámit, dělám někde chybu...?

(31.10.2018)

Seznamka radí, čeho se určitě vyvarovat:

1) Děláš ze sebe někoho, kým nejsi
Nesnaž se zbytečně předvádět a prodat. Kontroluj si své působení, aby nebylo přehnané. Chovej se přirozeně, protože se pozná, že nejsi přirozený a to se líbit nebude. Protějšek to může chápat jako hru, abys získal(a) jeho přízeň. Buď si padnete do očí anebo ne.

2) Neupravený a zanedbaný vzhled

První dojem hraje důležitou roli. Jednou z oblastí, která má na průběh rande vliv, je výběr vhodného oblečení. Upravenost je samozřejmostí. Chceme se v jeho přítomnosti cítit reprezentativně a v žádném případě bychom se za něj neměli stydět.

Jak se obléci na první rande

  • upravené a čisté vlasy. Nic tak neodpuzuje, jako mastné vlasy. Čím delší vlasy - tím větší péče

  • upravte si nehty

  • ženy by se měly lehce nalíčit. Zamaskovat nedostatky a zvýraznit klady. Vše s rozumem a nic nepřehánějte, abys stále byla sama sebou.

  • výrazné líčení, účes, výstřihy jsou další velkou chybou

  • oblečení musí být čisté, vyžehlené

  • na seznamování si obleč něco přirozeného

  • méně je někdy více

  • šaty dělají člověka

  • oblečení tě musí vystihnout a napovědět něco o nás samotných

  • při volbě oblečení záleží především na místě, kde se má rande uskutečnit např. divadlo, kavárna...

    3) Lakotnost
    Muž by měl platit útratu. Pokud vytvoří dojem, že se o své peníze nechce dělit, vyvolá to u ženy pocit lakotnosti a muž se stává automaticky méně atraktivní. Žena potřebuje někoho, kdo ji zabezpečí a nebude hrabat na svou hromádku. Ženy musí umět toto gesto ocenit. Projevit své uznání, že má radost a že si toho váží.

    4) Neumět naslouchat a neumět se vcítit do pocitu druhé osoby
    Zajímej se o toho druhého, snaž se najít společné koníčky a téma konverzace. Nepoužívej přehnaně „ já" a nevyprávěj pouze o své osobě. Na první schůzce nechceš celou dobu poslouchat a nepovídat. Drž pravidlo 50:50 v mluvení, to znamená- mluv pouze jen polovinu doby a druhou mlč! Zajímej se o toho, s kým randíš.

    5) Nekomunikativnost, nesmělost, křečovité projevy
    Velká chyba při seznamování je také styl konverzace. I když nejsi vymluven(á) z té samoty, nikoho to nezajímá. Určitá chvíle tvé tichosti na začátku vyvolává pocit stydlivosti. Trvá- li to ale déle, druhý nabude dojmu, že si s ním nemáš o čem povídat. A vaše seznámení lze považovat za zbytečné. Vždy se dá najít společné téma, které konverzaci příjemně rozvede.

    6) Nemluv o svých EX
    Může to vyvolat dojem, že jsi se s rozchodem ještě nevyrovnal(a). I když tvoje předchozí vztahy nedopadly dobře, neznamená to, že to zajímá druhou polovičku, kterou chceš ulovit. Proto raději o bývalých negativních zkušenostech s partnery nemluv. Buď pozitivní a mluv o tom co tě těší. Něco jiného je, pokud o toto téma máte oba zájem. To se ve většině případů nestává.

    7) Nemluv příliš o svých rodičích

    Mohlo by to vyvolat dojem tvojí závislosti na nich.

VIP profily
JOSEF123

josef123
Vodnany

bulalo00

bulalo00
Rakovnik

klarka

klarka
Česká Lípa

Lendula1

lendula1
Roudnice…

Fireman

fireman
Hanušovice

nikol237

nikol237
Havířov