Právě přihlášení
Zde se zobrazují online uživatelé.

Seznamka pomáhá za Vás

Seznamka pomáhá za Vás

(28.12.2012)

*!!! 1 REGISTRACE VYDĚLÁ 1 kč !!!* RÁDI POMÁHÁTE DRUHÝM ??? NAŠE SEZNAMKA BUDE POMÁHAT ZA VÁS !!! Jak ??? Pozvěte své kamarády, přátele a známé, kteří se u nás zaregistrují rychle a zcela zdarma a začnou hned pomáhat !!! Seznamka za každou úspěšně provedenou registraci ( která nebude vzápětí opět zrušena ) dá 1 Kč na charitativní účely. Navíc všicni nově registrovaní získají na naší seznamce 1 měsíc zcela zdarma VIP účet, který se posléze změní na běžný účet = nic nezaplatí a dále se můžou zcela zdarma seznamovat, jen nevyužívají nadstandartní služby.
O výši částky určené na charitu budeme na našich stránkách průběžně informovat. Sami nám posílejte návrhy, na jaké účely tyto peníze použít. Navrhujte prosím i případy ze svého okolí, kam pomoc jen málokdy dorazí !!! Návrhy na charitu pište jako příspěvek na naší facebookovou stránku:https://www.facebook.com/home.php?ref=tn_tnmn#!/pages/Stoprocentnicz-Online-seznamka/279840833778
Máte v okolí kamarády, známe a nebo přátele na facebooku, kteří hledají pokec, seznámení ??? Sdílejte tento odkaz na facebooku a nebo ho pošlete známým e-mailem. Pomůžete jim se seznámit a pomůžete tím i potřebným !!!! Tato akce probíhá od 02.12.2012 do odvolání !!! (*** registrace budou počítány vždy k poslednímu dni v měsíci***)

AKTUÁLNÍ ČÁSTKA KE DNI 28.12.2012 JE 198,00 KČ.